FotoOpHout.nl – snelle levering en duidelijke software

Foto op Hout.nl
Als fotograaf ben ik continu op zoek naar nieuwe producten voor mijn opdrachtgevers. Een paar jaar geleden begon het met een foto op canvas, maar inmiddels kun je foto’s bestellen op glas, plexiglas, aluminium, forex, tuinposters en spandoeken.

Afgelopen weekend heb ik voor het eerst een foto laten afdrukken op hout. Deze heb ik besteld bij FotoOpHout.nl. Voor mij een nieuwe leverancier die ik van harte kan aanbevelen. Je kunt je bestelling eenvoudig bestellen met sofware die je meteen snapt. Ze houden je via de e-mail op de hoogte over de bestelstatus en binnen een paar dagen wordt je foto goed verpakt geleverd. De kwaliteit van de foto’s is precies zoals ik deze had verwacht.

Door het hout met relief moet je wel goed kiezen welke foto hiervoor geschikt is. Een beetje ruwe of natuurfoto is mooier dan een hele kleurrijke foto. Vandaar dat ik deze bewerking van mijn dochter Madelief heb gekozen. Wil jij ook een foto bestellen? Check dan eens FotoOpHout.nl Voor een foto op canvas moet je zijn bij Canvascompany.nl